Jobba med mig

Vill du samarbeta?

Väldigt vego blev nyligen utnämnd till en av Sveriges bästa vegetariska matbloggar 2017 av analysföretaget Cision. Bloggen lanserades 1 oktober 2017 men har på kort tid etablerat en både trogen och växande läsarkrets. Under december 2017 hade bloggen 12 000 unika besökare och över 28 000 sidvisningar. Min målgrupp speglar mig själv: den genomsnittliga Väldigt vego-läsaren är en kvinna mellan 25–34 år som bor i en storstad och är intresserad av vegetarisk mat.

Jag samarbetar gärna med företag som har ett värde för Väldigt vego och mina läsare. Samarbetsmöjligheterna kan vara allt från sponsrade inlägg, content creation, adlinks och rabattkoder till längre kampanjer, ambassadörskap och tävlingar. Omdömen är alltid mina egna och kan aldrig köpas. Samarbeten märks alltid tydligt ut högst upp i inlägget. Jag följer marknadsföringslagen och branschorganisationen Influencers of Swedens rekommendationer för annonsmärkning. Jag skapar inte content i utbyte mot produkter.

Jag tar emot pressutskick och produktprover inom kategorier som relaterar till bloggens innehåll. Produktprover som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda, och eventuella omdömen är alltid mina egna. Pressutskick märks tydligt ut i bloggen. Jag väljer noggrant ut det som intresserar mig och mina läsare.

Kontakta mig på valdigtvego@gmail.com.


Vill du låna en bild?

Till hör du ett företag eller mediebolag? Fråga först. Lämna en kommentar eller skicka ett mejl så svarar jag snabbt på ditt önskemål.

Är du bloggare? Du får gärna låna en bild om det tydligt framgår att bilden kommer från Väldigt vego och du länkar till bloggen. Och lämna gärna en kommentar eller skicka ett mejl så att jag kan spana in ditt inlägg!

Väldigt vego finns på InstagramFacebook och Bloglovin.