Jobba med mig

Mina tjänster

Jag erbjuder föreläsningar och workshops i näringslära, kost och folkhälsa för arbetsplatser. Innehållet kan vara exempelvis föreläsning om praktiska kostråd för anställda, workshop om näringslära och praktiska tips för hälsoinspiratörer på arbetsplatsen eller en föreläsning om det aktuella folkhälsoläget i Sverige eller ett visst geografiskt område. 

Tidigare kursdeltagare har sagt:
”Mycket bra föreläsning, innehållsrik och Sandra kändes extrem kunnig.”
”Väldigt intressant. Lärde mig kring vikten av de olika vitaminerna. Mycket har man hört innan, men en bra repetition och presenterad på ett intressant sätt.”
”Mycket råd och tips som jag tar med mig.”

Jag är certifierad kostrådgivare och är i sluttampen av en masterexamen i folkhälsovetenskap. Jag är utbildad lärare och har många års erfarenhet av att arbeta med utbildning av vuxna och har gedigen erfarenhet som föreläsare och workshopledare. Informationen jag delar bygger helt på de senaste Nordiska näringsrekommendationerna, aktuell forskning och beprövad erfarenhet. 

Är du intresserad av att jag ska komma till er organisation? Kontakta mig på sandra.e.lindstrom@gmail.com så kan vi prata mer om ett upplägg som kan passa just era behov!


Vill du låna en bild?

Till hör du ett företag eller mediebolag? Fråga först. Lämna en kommentar eller skicka ett mejl så svarar jag snabbt på ditt önskemål.

Är du bloggare? Du får gärna låna en bild om det tydligt framgår att bilden kommer från Väldigt vego och du länkar till bloggen. Och lämna gärna en kommentar eller skicka ett mejl så att jag kan spana in ditt inlägg!

Väldigt vego finns på InstagramFacebook och Bloglovin.