Om mig och bloggen

Om mig

Jag som driver Väldigt vego heter Sandra Lindström. Jag är 27 år och bor i Solna i Stockholm med en väldigt fluffig katt vid namn Henning. Jag startade den här bloggen när min hobby (politik) blev mitt jobb. Eftersom mat, skriva och foto är det roligaste jag vet så blev matbloggandet min nya grej. Men redan långt innan dess har jag varit besatt av att prova nya recept och restauranger och att fota mat ur fyrtioelva vinklar. Nu gör jag det bara lite mer regelbundet och med en bättre kamera.

Till vardags är jag kommunalråd i Solna stad och jobbar alltså som politiker. Jag är utbildad folkhögskollärare och språkvetare, men nu är jag tjänstledig från mitt lärarjobb för att ägna mig åt politik på heltid. Mat och politik tar upp en väldigt stor del av min tid, men när jag är ledig går jag gärna på bio, läser böcker, går långpromenader och hänger med mina vänner och min kille.

Om bloggen

Väldigt vego lanserades i oktober 2017 och utnämndes redan efter två månader till en Sveriges bästa vegetariska matbloggar 2017 i en rankning av Cision. Även Ingredientmatcher utsåg Väldigt vego till en av de bästa vegobloggarna 2017.

Väldigt vego är en blogg om vegetarisk mat, och här hittar du såväl recept och restaurangrecensioner som listor, guider, tips och matfunderingar. Maten här är lakto-ovo-vegetarisk, men ungefär hälften är veganskt. Och eftersom sötsaker är smarrigt så finns det en hel del bakverk här också. Jag tycker att mat ska vara kul, enkelt och GOTT. Här kommer du aldrig hitta dieter, kaloriberäkningar eller hälsohets.

Jag lägger upp ett nytt recept varje söndag. Du hittar alla mina recept i mitt Receptindex.

Är det något du saknar på bloggen eller vill se mer av? Berätta det i en kommentar! Jag lyssnar på alla era önskemål. Och självklart svarar jag på alla kommentarer – jag skriver ju för er!

Väldigt vego finns på Instagram, Facebook och Bloglovin’. Du kan också kontakta mig på valdigtvego@gmail.com.

Är du intresserad av att samarbeta med mig?

Jag samarbetar gärna med företag vars produkter och värderingar överensstämmer med Väldigt vegos profil. Läs mer på fliken Jobba med mig.