Om mig och bloggen

Om mig

Namn: Sandra Lindström
Ålder: 32 år
Bor: I Solna, med sambo, två bonusbarn, en bebis och två retrieverhundar.
Gör: Arbetar som kommunalråd med ansvar för kultur- och fritidsfrågor. Leder utbildningar i kost och hälsa. Driver Väldigt vego på min fritid.
Utbildning: Kandidatexamen i svenska, folkhögskollärarexamen, magisterexamen i industriell ekonomi med inriktning projektledning och studerar nu mot en masterexamen i folkhälsovetenskap.
Övriga meriter: Certifierad kostrådgivare och har grundutbildning inom MI (motiverande samtal). Organisatör för ett folkhälsopolitiskt nätverk.

Jag själv äter mestadels vegetariskt men min målsättning med Väldigt vego är inte att alla ska bli vegetarianer utan att fler ska upptäcka och våga laga vegetarisk mat. Grönsaker och baljväxter är toppenbra för kroppen, viktigt för klimatet och – så klart – grymt gott!

Om bloggen

Väldigt vego lanserades i oktober 2017 och utnämndes redan efter två månader till en Sveriges bästa vegetariska matbloggar 2017 i en rankning av Cision. Även Ingredientmatcher utsåg Väldigt vego till en av de bästa vegobloggarna 2017 och 2018, och Produktexperter utsåg bloggen till en av de 20 bästa matbloggarna att följa under 2020.

Väldigt vego är framförallt en receptsamling men ibland hittar du också restaurangtips och matguider till olika städer. Maten här är lakto-ovo-vegetarisk, men ungefär hälften är veganskt. Och eftersom sötsaker är smarrigt så finns det en hel del bakverk här också. Jag tycker att mat ska vara kul, enkelt och GOTT. Här kommer du aldrig hitta dieter, kaloriberäkningar eller hälsohets.

Du hittar alla mina recept i min Receptsamling.

Är det något du saknar på bloggen eller vill se mer av? Berätta det i en kommentar! Jag lyssnar på alla era önskemål. Och självklart svarar jag på alla kommentarer – jag skriver ju för er!

Väldigt vego finns på Instagram, Facebook och Bloglovin’. Du kan också kontakta mig på valdigtvego@gmail.com.

Är du intresserad av att samarbeta med mig?

Just nu genomför jag inga samarbeten med företag. Jag föreläser eller leder dock gärna workshops om kost och hälsa utifrån de Nordiska näringsrekommendationerna, antingen digitalt eller på er arbetsplats. Läs mer på fliken Jobba med mig.