Väldigt vego är en av Sveriges 10 bästa vegetariska matbloggar!

Kära bloggläsare, något supercoolt har hänt. Vädigt vego har utnämnts till en av Sveriges 10 bästa vegetariska matbloggar!

Det är Cision som ligger bakom den här topplistan och så här har de avgjort vilka bloggar som är på topplistan: ”Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier. Väldigt vego har alltså baserat på detta vunnit en plats i vår topplista.”

Jag är så OTROLIGT glad och stolt över detta! Jag är i fantastiskt sällskap av bloggkollegor som jag verkligen beundrar och ser upp till, exempelvis Gustav/Jävligt gott, Annie/Vegokäk och Green Kitchen Stories. Ni kan se hela topplistan här och få ännu mer inspiration på grymma recept att prova!

Väldigt vego är den i särklass nyaste bloggen på topplistan. Jag hade aldrig kunnat tro att Väldigt vego skulle placera sig på den här topplistan efter bara två månader (!). Men med tanke på att jag lägger typ 15, ibland 20, timmar i veckan på bloggen (ja, jag vet att det är sjukt och ja, jag har ett heltidsjobb) så är det också otroligt kul att få ett kvitto på att jag gör något bra.

Och jag vill så klart utfärda ett stort tack till er, mina fina läsare, som troget hänger med i vad som händer här på Väldigt vego. Ni är en liten men stadigt växande skara som jag är så himla glad för. Och ni vet väl att jag svarar på alla era kommentarer, och att ni mer än gärna får berätta vad ni saknar på bloggen eller önska att jag tar fram ett visst recept? Jag skriver ju för er!

I december händer riktigt spännande saker här på bloggen. Det berättar jag mer om i morgon, när jag också tipsar om 10 bra julrecept som jag tror ni kommer gilla. Jag hoppas ni hänger med då!

Väldigt vego finns på InstagramFacebook och Bloglovin’. Följ mig gärna där!

Ett svar på ”Väldigt vego är en av Sveriges 10 bästa vegetariska matbloggar!”

  1. […] första stund. Extra stort var det när bloggen efter mindre än två månader från lansering utnämndes till en av Sveriges bästa vegetariska matbloggare av Cision, och i december när bloggen hade över 12 000 unika besökare. Men det roligaste har varit att se […]

Lämna ett svar